Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργήΜαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή.

Άγρια συμπλοκή: Ο Βίκος σημαδεύει με όπλο τον Θέμη

Το μαύρο ρόδο από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 10:40 επιστρέφει στην κανονική ροή του προγράμματος του mega επιφυλάσσοντας μια ακόμα πιο συγκλονιστική συνέχεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTv, ο Βίκος δεν μπορεί να διαχειριστεί το θάνατο της Αγγελικής και πηγαίνει οπλισμένος και μεθυσμένος στο μαγαζί του Θέμη.

Παράλληλα, μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του πρώτου. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πρόκειται να δούμε πολλές εξελίξεις που έχουν άμεση σχέση με το θάνατο της Αγγελικής η οποία έπεσε θύμα μετά την εντολή του Βίκου να σκοτώσουν τον Πέτρο.

Όλα αρχίζουν όταν ο Θέμης ενημερώνεται για το δυσάρεστο νέο. Ο ίδιος προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή την νέα πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μπροστά στο άψυχο σώμα της συζύγου του λυγίζει.

Απαιτεί εξηγείς και ορκίζεται εκδίκηση. Ανάλογα πράττουν και ο Πέτρος με την Αλεξία που βρίσκονταν μπροστά στην δολοφονία της μητέρας τους και είναι πεπεισμένοι πως για το τραγικό συμβάν ευθύνονται ο πατέρας τους, ο Βίκος και η κόντρα που έχουν τα τελευταία χρόνια.

Στην κηδεία της Αγγελικής όλοι είναι παγωμένοι και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Μέχρι που εμφανίζει το Βίκος ο οποίος προκαλεί την οργή των περισσότερων και κυρίως της Αλεξίας.

Λίγο αργότερα στο μαγαζί ο Λουκάς κάνει μια τρυφερή έκπληξη στο Θέμη θέλοντας να του συμπαρασταθεί με τον τρόπο του και ανεβάζει την ψυχολογία του.

Το ευχάριστο κλίμα όμως δεν διαρκεί πολύ καθώς εμφανίζεται ο Βίκος ο οποίος είναι οπλισμένος και μεθυσμένος. Ο Θέμης είναι ιδιαίτερα εριστικός απέναντι του ρωτώντας των ευθέως αν πήγε να σκοτώσει και εκείνον εκτός από την Αγγελική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *