Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς υπάρχει περίπτωση να δούμε πως η Βασιλική θα αποβάλει

Μετά το διάλειμμα των γιορτών η γη της ελιάς επιστρέψει τον Ιανουάριο με το πρώτο επεισόδιο να είναι καθηλωτικό. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, μετά τον πυροβολισμό που δέχεται ο Κωσταντίνος αφού κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή θα δει την σχέση του με την Ισμήνη να κλονίζεται.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς μαθαίνει ότι η Ειρήνη, δεν είναι δικό του παιδί. Βλέπει τον κόσμο του να κλονίζεται συθέμελα. Τα δεδομένα ανατρέπονται με τον ίδιο να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει τις χαμένες ισορροπίες.

Την ίδια στιγμή η εγκυμοσύνη της Βασιλικής έχει σκορπίσει τεράστια χαρά στην οικογένεια η οποία θα στηρίξει την Βασιλική σε κάθε της βήμα. Η κοπέλα όμως έχοντας περάσει τόσα πολλά αγχώνεται πολύ για την πορεία της εγκυμοσύνης.

Αγχώνεται στην ιδέα μήπως εμφανιστεί κάποια επιπλοκή και τελικά βυθιστεί στον πόνο. Σαν να μην έφτανε η αγωνία της έχει να διαχειριστεί και το αν η Αρετή θα αλλάξει επιτέλους συμπεριφορά για χάρη του νέου της εγγονιού και θα μαλακώσει. Η Βασιλική φοβάται μήπως αποβάλει …

Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο; Δεν το νομίζουμε να το τραβήξει η σεναριογράφος μας τοοοοσο πολύ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *