Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ συγκινητικές καθώς ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Μπορεί να της είπαν πως το όνομα του βιολογικού της πατέρα είναι Μαθιός Σταματάκης όμως δεν της έδειξαν ποτέ φωτογραφία του. Μοιραία λοιπόν η Νάντια θεώρησε πως είναι παιδί του Μαθιού, του άντρα της Βασιλικής και έκτοτε προσπαθεί να του το δείξει.

Τελικά όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Στεφανής κάνοντας σχέση με τη μητέρα της και φοβούμενος ότι μπορεί αυτή να γίνει γνωστή στο χωριό έδωσε λάθος στοιχεία μεταξύ των οποίων και το όνομα του για να μην μπορεί κανείς σε βάθος χρόνου να βρει τα ίχνη του και να του επιρρίψει ευθύνες.

Όταν η αλήθεια γίνει γνωστή η πρώτη που θα σοκαριστεί θα είναι η Νάντια γιατί θα καταλάβει ότι είναι αδέρφια με τον Νικηφόρο, το αγόρι για το οποίο έχει αρχίσει να έχει δυνατά συναισθήματα. Ο μοιραίος έρωτας τους θα καταδικαστεί πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί.

Ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί στην προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σκίσει το φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού.

Την ανακάλυψη αυτή θα την κάνει όταν αποδειχθεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζητήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μάθιου.

Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Ο Μαθιός θα λυγίσει…. Θα κλάψει σαν μικρό παιδί μόλις μάθει πως ο Νικηφόρος είναι δικό του παιδί… Σε μια σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *