Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 58 , 59 , 60 , 61.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 58 στις 16/1/2023
Επεισόδιο 58
Δευτέρα

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν και η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει την Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 59 στις 17/1/2023
Επεισόδιο 59
Τρίτη

Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει από την Βασιλική πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του για να της σώσει τη ζωή. Η εξέλιξη αυτή φέρνει την ίδια αλλά και τη Μαρίνα σε αμηχανία ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος την Νάντια.

Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποια προβλήματα υγείας. Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκιση του αλλά ο άνθρωπος του Ευθύμη καιροφυλακτεί.

Λίγο αργότερα ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο Μαθιό. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 60 στις 18/1/2023
Επεισόδιο 60
Τετάρτη

Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιο τους εναντίον του Φαρμάκη προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο. Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για την μεταμόσχευση. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μάθαινε τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο.

“Αν δεν ήσουν εσύ σήμερα δεν θα ζούσα. Σε ευχαριστώ” του λέει και πέφτει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους παίρνουν μερικές στιγμές πάθους αγνοώντας πως ο Σταύρος έχει προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να γίνει η σκιά τους.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λίγο αργότερα παραδίδει στο Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος σίγουρος πια, για την απιστία της να την παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο. “‘Έπαιξε μαζί μου, θα την καταστρέψω” μονολογεί και αποφασίζει να κάνει πράξεις τις απειλές του.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 19/1/2023
Επεισόδιο 61
Πέμπτη

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη και μιλάει στην Νάντια συμφωνώντας να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητας της. Στην σκέψη πως ο Μαθιός έχει παιδί καταρρέει και πλέον ο γάμος της περνάει σοβαρή κρίση.

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος βράζοντάς από θυμό συναντάει τη Στέλλα και της τα λέει έξω απ’ τα δόντια, “θα την ξεμπροστιάσω θα δείξω σε όλη την Κρήτη φωτογραφίες της ντροπής της” της λέει. Ξέρει πως αν βγάλει στη φορά τα ενσταντανέ με τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον Αστέρη θα της πάρει το παιδί.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 20/1/2023
Επεισόδιο 61
Παρασκευή

Η Στέλλα χωρίς να χάνει χρόνο προειδοποιεί την Αργυρώ που αντιδρά απρόβλεπτα. Τόσο εκείνη όσο και ο Αστέρης ξέρουν πως αν ο Σταύρος κάνει πράξη τους εκβιασμούς του θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο οικογένειες.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη για τον οποίο ανησυχεί και ο Παύλος όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία λίγο αργότερα.

Ο Σταύρος συναντάει τον Παύλο και του λέει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση. “Γι’ αυτό χωρίσαμε, με απάτησε” του λέει και ο Παύλος γίνεται πυρ και μανία. Πώς θα αντιδράσει; Η ξένια Λυτρώνει τον Μαθιό αναγνωρίζοντάς τον Στεφανή για πατέρα της Νάντιας.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *