Σασμός: Ενέδρα θανάτου στον Τόλη – Χαμός στην Κρήτη

 

Ενέδρα θανάτου στήνεται για τον Τόλη, στη σειρά Σασμός. Όλα ξεκινούν από την αποφυλάκισή του, την οποία βοηθά η Αιμιλία. Στόχος της είναι να συλλέξει πληροφορίες, για να φτάσει γρηγορότερα στα ίχνη του Ευθύμη και όχι μόνο.Σασμός: Ενέδρα θανάτου στον Τόλη – Χαμός στην Κρήτη

Είναι γεγονός πως ο Τόλης γνωρίζει πολλά, όχι μόνο για την βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, αλλά και για το κύκλωμα που τρέχει ο Ευθύμης Φαρμάκης και τα τσιράκια του.

Η Αιμιλία καταφέρνει να βγάλει τον Τόλη από τη φυλακή, αγνοώντας πως έτσι θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο. Εκείνος, έτοιμος να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, φτάνει στην Άνω Πορια.

Μόλις ο Ευθύμης τον αντικρίζει, συνειδητοποιεί πως όλα θα τελειώσουν! Έτσι, σπεύδει να δώσει εντολή, για να καθαρίσουν μια και καλή τον άνθρωπο που απειλεί να μιλήσει! Μία ενέδρα θανάτου στήνεται για τον Τόλη, ο οποίος έχει λάβει την πρώτη προειδοποίηση από τον Ευθύμη, στη σειρά Σασμός.

Θα αποχωρήσει σιωπηλός, ή θα μείνει στην Ανω Πορια, για να πει όλα όσα ξέρει; Η ζωή του κρέμεται από μία πολύ λεπτή κλωστή..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *