Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Άκουσε προσεκτικά αυτά που θα σου πω»

Ο Ισίδωρος μόλις μαθαίνει από την Μυρτάλη όλη την αλήθεια για το δανεισμό της από τον Δημοσθένη περνά στην αντεπίθεση και γίνεται αμείλικτος με την ανιψιά του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

«Ήρθε η ώρα να δεις το άλλο μου πρόσωπο»

Η Μυρτάλη από τη στιγμή που καταλαβαίνει ότι ο Δημοσθένης είναι ανυποχώρητος στην έγκαιρη επιστροφή της πρώτης δόσης των χρημάτων για το δάνειο που της έδωσε αναγκάζεται να μιλήσει στον Ισίδωρο και να του πει όλη την αλήθεια. Ο θείος της που υποψιαζόταν το σχέδιο της όταν ακούει από την ίδια του την ανιψιά να του λέει ότι πήρε δάνειο από το Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που η ίδια είχε ζητήσει γίνεται έξω φρενών. «Τι έκανες; Θα βάλει χέρι ο Δημοσθένης στην περιουσία μας; Ήρθε η ώρα Μυρτάλη να δεις και το άλλο μου πρόσωπο», θα δούμε να της λέει.

Η πρώτη κίνηση του Ισίδωρου είναι να τηλεφωνήσει στο γιο του το Μάνο ο οποίος βρίσκεται στις Σπέτσες μαζί με τη Μαρίνα. Πατέρας και γιος σχεδιάζουν το επόμενο τους βήμα.

Ο Ισίδωρος στη «Γη της Ελιάς» τηλεφωνεί στη Μυρτάλη και της ζητά νέο ραντεβού για να τη δει από κοντά. Μόλις βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μυρτάλη θα της πει: «Άκουσε προσεκτικά αυτά που θα σου πω. Θα σου δώσω εγώ τα χρήματα που οφείλεις στο Δημοσθένη κι εσύ θα μου μεταβιβάσεις τις μετοχές σου στην εταιρία. Αυτή είναι η πρόταση μου. Σκέψου και πες μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *