ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Καρίμ βρίσκει την Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Καρίμ βρίσκει την Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι

 

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Γλυκάνισος Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά Γλυκάνισος

Επεισόδιο 32 Ημέρα προβολής: Κυριακή 8/1

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αλίκη μαθαίνει ότι έχουν τη μητέρα της στο νοσοκομείο και φεύγει μαζί με τον Ραφαήλ, για να πάνε εκεί. Στο σπίτι της Ραζάν, ο Καρίμ βρίσκει ένα χαρτί με μια διεύθυνση στα ρούχα της Ραζάν και πάει να δει σε ποιον ανήκει.ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Καρίμ βρίσκει την Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι

 

Γλυκάνισος Επεισόδιο 32 – Κυριακή 8/1/23

Ο Καρίμ μόλις έχει βρει την Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι. Γίνεται έξαλλος και με τη βία τραβάει τη Ραζάν και φεύγουν από το σπίτι της Φάζιας. Το παρακλητικό βλέμμα της Ραζάν αποτρέπει τον Στρατή από το να κάνει κάτι που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Στο σπίτι, εξαγριωμένος ο Καρίμ κλειδώνει τη γυναίκα του στο υπνοδωμάτιο. Παράλληλα, ο Έκτορας τσακώνεται με τον μεθυσμένο Πωλ στο μπαρ του Μπίλι.

Ο Θόδωρος μιλάει με τον Στρατή για το τι έγινε και αυτός του λέει, ότι προς στιγμήν δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να περιμένει. Όταν χωρίζονται οι δυο άντρες, ο Θόδωρος καλεί έναν αριθμό στο κινητό για να ενημερώσει, για τα όσα συνέβησαν στον Στρατή.

Κι ενώ η Ελεάνα πηγαίνει στον γυναικολόγο για προληπτική εξέταση, στην τουαλέτα του ιατρείου, θα αφαιρέσει το προσθετικό γέμισμα από την κοιλιά της, με το οποίο παριστάνει τόσον καιρό την έγκυο. Εν τω μεταξύ, ο Θόδωρος βρίσκει τρόπο να μπει στο σπίτι του Καρίμ όταν αυτός λείπει και απελευθερώνει την Ραζάν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *