Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος στέλνει τον Αστέρη στη φυλακή

Ο Αστέρης στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα πάει να βρει τον Σταύρο για να προστατέψει την Αργυρώ.

Ο Σταύρος κάνει ότι μπορεί για να έχει στοιχεία στα χέρια του και να κερδίσει το δικαστήριο με την Αργυρώ. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει ντεντέκτιβ για να παρακολουθήσει την Αργυρώ και να βρει υλικό που την κάψουν.

Η κίνηση αυτή τον δικαιώνει και ο ντεντέκτιβ θα πιάσει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και τους βγάλει φωτογραφίες. Η Αργυρώ το μαθαίνει και βρίσκεται σε απόγνωση και ζητάει βοήθεια από τον Αστέρη.

Ο άντρας ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σταύρο και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε έναν καβγά, καθώς οι δυο άντρες θα πιαστούν στα χέρια και ο Αντώνης θα του χωρίσει.

Ο Σταύρος όμως θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα και θα καταγγείλει τον Αστέρη στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κρατητήριο και να προκληθεί πανικός στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Ο Αστέρης θα θυμηθεί τα παλιά με τη δολοφονία του Πετρή και θα αισθανθεί πολύ άσχημα. Αυτό το χτύπημα του Σταύρου δε θα τον αφήσει ανεπηρέαστο..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *