Αντιμετώπιση Κρυολογήματος-Γρίπης: Χυμοί αναζωογόνησης του ανοσοποιητικού

Αντιμετώπιση Κρυολογήματος-Γρίπης: Χυμοί αναζωογόνησης του ανοσοποιητικούΑντιμετώπιση Κρυολογήματος-Γρίπης: Χυμοί αναζωογόνησης του ανοσοποιητικού
Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Αμερικής, μέχρι στιγμής η γνωστή σε όλους γρίπη είναι διαδεδομένη σε τουλάχιστον 25 χώρες μέχρι στιγμής για τη φετινή σεζόν (2014). Ενώ οι επιστήμονες του Κέντρου εκτιμούν ότι περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα υποφέρουν από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος.

Πως να ξεχωρίσω εάν έχω γρίπη ή κρύωμα; Πως αντιμετωπίζονται;

Ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσουμε με φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι με τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και τους χυμούς τους, ειδικά τώρα που οι ιώσεις και τα κρυολογήματα είναι παντού γύρω μας.

Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα σημαντικά φυτοχημικά συστατικά όπως τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στα φρούτα είναι γνωστό πως προσφέρουν ισχυρή αντι-ιική προστασία.

 

Αν νιώθετε πως σας περιτριγυρίζει κάποια ίωση, εδώ θα βρείτε τρεις συνταγές για χυμούς που μπορεί να σας βοηθήσουν την τελευταία στιγμή να μην πέσετε στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει δοσολογία, δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις. Απλά τους απολαμβάνετε όσο μπορείτε περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Φυσική βόμβα για το ανοσοποιητικό - πρόληψη κακοήθων ασθενειών, προστατεύει το συκώτι και το αίμα

1η συνταγή
3 καρότα
1 μήλο (ολόκληρο)
1 κομμάτι τζίντζερ
1 χούφτα μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1-2 αγκινάρες

Με την βοήθεια του αποχυμωτή απολαύστε αυτό τον χυμό με τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος. Οι απίθανες ιδιότητες του σκόρδου και του τζίντζερ θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, οι βιταμίνες του μήλου και των καρότων θα δώσουν δύναμη στον οργανισμό και οι αγκινάρες θα υποστηρίξουν την υγιή λειτουργία του εντέρου (κέντρο του ανοσοποιητικού).

 

2η συνταγή
4-5 ραπανάκια ή 1 μεγάλο λευκό ραπανάκι
1 κομμάτι τζίντζερ
2 σκελίδες σκόρδο
1 χούφτα μαϊντανό

Τοποθετήστε πρώτα τον μαϊντανό στον αποχυμωτή και πιέστε πάνω του τα υπόλοιπα συστατικά και μετά ξεκινήστε την λειτουργία του. Για πιο γλυκιά γεύση μπορείτε να προσθέσετε και καρότα. Αυτός ο χυμός είναι ότι καλύτερο για κρυολογήματα του αναπνευστικό.

Διαβάστε Επίσης  Ντομάτες κατά του καρκίνου του προστάτη

 

Από την άλλη οι χυμοί των φρούτων παρέχουν στον οργανισμό όλα τα ζάχαρα του φρούτου, χωρίς όμως τις φυτικές τους ίνες με αποτέλεσμα να δρουν όπως ακριβώς η ζάχαρη στον οργανισμό, κάτι που δυσχεραίνει την προσπάθεια του ανοσοποιητικού, παρά την υποβοηθά.

Τέλος, και για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει μία θεωρία που αν και δεν συμμερίζομαι απόλυτα σας την παραθέτω: Η τυχαία φρουτοσαλάτα είναι χειρότερη από κοτόπουλο με τηγανιτές πατάτες

Το πλέον άριστο είναι η ΠΡΌΛΗΨΙΣ την οποία μας παρέχει ένα δυνατό και ισχυρό ανοσοποιητικό που θα μας προστατεύσει σε κάθε περίπτωση, καθώς Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια, αλλά από το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *