Πώς ήρθε το ρήγμα: Το προσβλητικό σχόλιο της Μέγκαν για τις ορμόνες της εγκυμονούσας Κέιτ

Πώς ήρθε το ρήγμα: Το προσβλητικό σχόλιο της Μέγκαν για τις ορμόνες της εγκυμονούσας Κέιτ

Πώς ήρθε το ρήγμα: Το προσβλητικό σχόλιο της Μέγκαν για τις ορμόνες της εγκυμονούσας Κέιτ

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο “Spare” (δηλαδή “Ρεζέρβα”) έρχεται να ανοίξει κι άλλες πληγές στην ήδη τραυματισμένη εικόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Εκτός από τον άγριο καβγά του με τον αδερφό του, Γουίλιαμ, κατά τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια, ο Χάρι αποκαλύπτει και ένα επεισόδιο μεταξύ των συζύγων τους, της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του, σύμφωνα με την Daily Mail, κατά τη διάρκεια του γάμου των Σάσεξ τον Μάιο του 2018, η Μέγκαν έκανε ένα άκομψο σχόλιο στην Κέιτ: ότι πρέπει να πάσχει από baby brain λόγω των ορμονών της”.

Ο ψυχολογικός όρος “baby brain” αναφέρεται σε προβλήματα μνήμης, ελλιπούς συγκέντρωσης και απουσίας ενσυνείδησης, που αναφέρθηκαν από πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της πρώιμης μητρότητας.

“Ρεζέρβα”: Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί και στην Ελλάδα – “Τσουχτερή” η τιμή του

Η Κέιτ, η οποία γέννησε το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις, έναν μήνα πριν από τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, όπως είναι λογικό, αναστατώθηκε από το σχόλιο. Όμως προσβεβλημένη ένιωσε και η Μέγκαν, επειδή την επέπληξαν για τα σχόλιά της.

Όπως αναφέρει ο πρίγκιπας, άτομα από το περιβάλλον του Παλατιού επέκριναν τη Μέγκαν λέγοντάς της ότι δεν ήταν αρκετά κοντά στην Κέιτ για να κάνει τέτοιες παρατηρήσεις για τις ορμόνες της.

Μια καλά πληροφορημένη πηγή είπε: “Στο βιβλίο ο Χάρι λέει ότι έγινε κουβέντα για το χρονοδιάγραμμα της πρόβας του γάμου και τα φορέματα των παράνυμφων και η Κέιτ ήταν πολύ αναστατωμένη.

Τότε η Μέγκαν είπε ότι η Κέιτ πρέπει να πάσχει από “baby brain” λόγω των ορμονών της.

Αυτό προκάλεσε τεράστιο καβγά επειδή είπαν στη Μέγκαν ότι δεν ήταν αρκετά κοντά στην κουνιάδα της για να συζητήσει τις ορμόνες της και ότι δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μιλούσαν μεταξύ τους μέσα στη βασιλική οικογένεια”.

Τι είχε πει η Μέγκαν στην Όπρα για το επεισόδιο

Η λεπτομέρεια για τον τσακωμό μεταξύ των δύο γυναικών, ωστόσο, δίνει τον πιο πλήρη απολογισμό για το πώς μεγάλωσε το ρήγμα στις σχέσεις τους.

Η Μέγκαν συζήτησε για πρώτη φορά τη διαμάχη με την Κέιτ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα Γουίνφρι πριν από δύο χρόνια.

Όταν η Όπρα ρώτησε αν αληθεύουν οι αναφορές ότι έκανε την Κέιτ να κλάψει, η Μέγκαν απάντησε λέγοντας “το αντίθετο συνέβη”, προσθέτοντας: “Με έκανε να κλάψω και πραγματικά πλήγωσε τα συναισθήματά μου. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα του γάμου και ήταν στενοχωρημένη για κάτι, αλλά το είχε καταλάβει και ζήτησε συγγνώμη”.

Περισσότερες αποκαλύψεις φαίνεται ότι θα προκύψουν όχι μόνο από το βιβλίο, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας τρίτης τηλεοπτικής συνέντευξης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πώς ήρθε το ρήγμα: Το προσβλητικό σχόλιο της Μέγκαν για τις ορμόνες της εγκυμονούσας Κέιτ

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *