H Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Γεράσιμο

Ο Αλέξης φτάνει για μια ακόμη φορά στα άκρα και σκοτώνει τον Γεράσιμο στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο Αλέξης παραμένει συνεπής στον κακό του εαυτό και βάλει εναντίον της μητέρας του, τη σχέση της οποίας με τον Γεράσιμο δεν μπορεί να ανεχθεί με τίποτα.

Μάταια η Μαργαρίτα προσπαθεί να του δώσει να καταλάβει πως με το Γεράσιμο αισθάνεται ασφαλής. Ο Αλέξης φθάσει στο σημείο να απειλήσει την ίδια του τη μάνα ζητώντας της παράλληλα να κόψει κάθε επαφή με τον Γεράσιμο.

Ανάλογο ξέσπασμα έχει ο Αλέξης όταν η Αθηνά θα προσπαθήσει να τον νουθετήσει και να του πει δυο λόγια σχετικά με τη σχέση της μητέρας του. Ο Αλέξης γίνεται πυρ και μανία τονίζοντας στην Αθηνά πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στη μάνα του να συνεχίσει αυτή τη σχέση. «Έχει το γκόμενο μέσα στο σπίτι και θα κοιμάται μαζί του αγκαλίτσα στην ηλικία της» θα δούμε να της λέει με ειρωνικό τρόπο ο Αλέξης και την ίδια στιγμή να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του.

Τα ξεσπάσματα αυτά του Αλέξη όντως προβληματίζουν τόσο την Αθηνά όσο και τη Μαργαρίτα αλλά δεν μπορούν να φανταστούν μέχρι που μπορεί να φθάσει.

Ο Αλέξης επιστρέφει στον παραλογισμό του και όπως θα δούμε θα διαπράξει έναν ακόμη φόνο με θύμα του αυτή τη φορά τον κύριο Γεράσιμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *