Παγιδευμένοι: Ο γάμος θα γίνει αυτή τη φορά και θα είναι αληθινός

H μέρα που οι «Παγιδευμένοι» θα ξεκινήσουν και πάλι πλησιάζει. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που βλέπουμε σε επανάληψη αυτό το διάστημα θα επανέλθει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια το βράδυ της 16η Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα στις 22.00.

Το αγαπημένο μας ζευγάρι, ο Δημήτρης με την Άννα έχουν ακόμη να περάσουν πολλά. Η σχέση τους θα περάσει από μύρια κύματα μετά ειδικά τη φυλάκιση της Άννας για την δολοφονία του Άγγελου.

Παγιδευμένοι: Ο γάμος θα γίνει αυτή τη φορά και θα’ ναι αληθινός
Ο Δημήτρης θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητα της Άννας. Και φυσικά στο τέλος θα τα καταφέρει έχοντας μάλιστα και τη βοήθεια της Κατερίνας, την πρώην αγαπημένης του, η οποία ως πρόεδρος του δικαστηρίου θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία για να στηριχθεί μια καταδίκη κατά της Άννας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος του πρώτου αυτού κύκλου – γιατί όπως φαίνεται θα υπάρξει και δεύτερος – θα βρει το Δημήτρη και την Άννα ευτυχισμένους. Θα παντρευτούν ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά ο γάμος τους θα είναι αληθινός και κουμπάρος θα είναι ο έμπιστος φίλος του, Ανδρέας.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *