Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Λευτέρης ότι είναι γιος του Παύλου

Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Λευτέρης ότι είναι γιος του ΠαύλουΟι συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» θα μας καθηλώσουν καθώς ο Λευτέρης θα μάθει ότι είναι γιος του Παύλου και της Αιμιλίας, ότι ανήκει δηλαδή στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Η αλήθεια έρχεται στο φως

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» καθώς έρχεται στο φως ότι ο μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός είναι το παιδί του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας που πίστευαν όλοι ότι είχε πεθάνει.

Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Θοδώρα, ότι η Ευδοκία δεν είναι η βιολογική μητέρα του, αλλά η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν πραγματική μάνα του και ήταν πάντα δίπλα του. Όπως θα δούμε όμως η Ευδοκία είναι η αδελφή του παπά Μιχάλη, ο οποίος και πάλι είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον Λευτέρη, όπως είχε συμβεί και με την εξαφάνιση του Παύλου, που εκείνος γνώριζε αλλά έκρυβε την αλήθεια θέλοντας να αποτρέψει κάποια βεντέτα. Τότε όλοι είχαν πιστέψει ότι ο Παύλος είχε πνιγεί στη θάλασσα μαζί με τον γιο του.

Τότε ο παπάς μαζί με την Ευδοκία την ώρα που ήταν στη θάλασσα ο Παύλος, είχαν πάρει το παιδί, για να το σώσουν και να μην πέσει και αυτό θύμα της βεντέτας με τους Σταματάκηδες και από τότε εκείνη το μεγάλωσε σαν γιο της. Η αλήθεια που έρχεται στο φως θα αφήσει όλους άφωνους και βέβαια ο Λευτέρης Ορφανός θα είναι ένας από αυτούς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *