Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης περνά καυτή νύχτα με άλλη γυναίκα

Κι όμως, ο Αλέξης περνά μια καυτή νύχτα στην αγκαλιά μιας άλλης, αφήνοντας πίσω του την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους περνούν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους, γεγονός που αποδεικνύεται από την τοξικότητα που βγάζουν ο ένας προς τον άλλον.

Η Μυρτάλη, για παράδειγμα, κατηγορεί τον Αλέξη πως εκείνος ευθύνεται για την αλλαγή της προς το χειρότερο και αποφασίζει να τον χωρίσει οριστικά. Ο Αλέξης θυμώνει μαζί της, κόβει τα χάπια και βάζει στόχο να την σκοτώσει!

Αφού κάνει μία απόπειρα, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να τα βάλει με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του. Έτσι, απομακρύνεται από εκείνη και την αφήνει να ζήσει ευτυχισμένη, μακριά του..

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Αλέξης πηγαίνει σε ένα μπαρ, όπου συναντά μία μυστηριώδη γυναίκα. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί, με αποτέλεσμα να γίνονται ένα! Η ερωτική αυτή νύχτα παίρνει φωτιά, με τον Αλέξη να συνειδητοποιεί πως δε περιστρέφονται όλα γύρω από την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς.

Βέβαια, το επόμενο πρωί, η Μυρτάλη μαθαίνει για την απιστία του και γίνεται έξαλλη! Μήπως αυτή η απιστία θα φέρει ξανά κοντά το ζευγάρι; Ή μήπως η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο τοξική μεταξύ τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *