Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

 

Το παρελθόν του Φίλιππου έρχεται στο φως και σοκάρει, στην γη της ελιάς. Όπως είδαμε στο νέο τρέιλερ της σειράς για το 2023, η Βασιλική αποφασίζει να ψάξει τα πράγματα του αγαπημένου της, για να δει τι κρύβει και ποια είναι η σχέση του με την Σάντρα.Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

Μπορεί ο Φίλιππος να δηλώνει πως η Σάντρα είναι φίλη του από τα παλιά, αυτό, όμως, δεν ισχύει. Η Βασιλική βλέπει στο tablet του παλιές συνομιλίες με την Σάντρα, αλλά και καυτές φωτογραφίες που έστελναν ο ένας στον άλλον.

Αμέσως, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή είναι η πρώην του συζύγου της και όχι απλώς μια φίλη! Η οργή της Βασιλικής δεν κρύβεται! Ο Φίλιππος κρύβει ένα ένοχο παρελθόν, καθώς ήταν σε μία έντονη και φλογερή σχέση με μια κοπέλα που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

 

Η Βασιλική τρέμει πως δε την έχει ξεπεράσει ακόμα. Όσο κι αν εκείνος την ικετεύει να τον ακούσει, τόσο η Βασιλική του γυρίζει την πλάτη. Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Θα καταφέρει η Βασιλική να τον εμπιστευτεί ξανά; Τι αισθάνεται πραγματικά ο Φίλιππος για την Σάντρα και πως θα αντιδράσει, μόλις διαπιστώσει την αλήθεια για εκείνη; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν τους..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *