Η Γη της Ελιάς: Τα νέα καθηλωτικά τρέιλερ για το 2023

Το πρώτα καθηλωτικά τρέιλερ για το 2023 της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, είναι γεγονός! Οι πρωταγωνιστές μπλέκουν σε νέες περιπέτειες και όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας ιστορίας.

Στα τρέιλερ βλέπουμε τον Αλέξη και την Μυρτάλη να συγκρούονται άσχημα. Εκείνος την απειλεί πως θα την σκοτώσει, τόσο την ίδια, όσο και τον Γεράσιμο, τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της μητέρας του..

Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να τελειώσει την σχέση της μητέρας του, αλλά και την Μυρτάλη, τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία και τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο!

Η Μυρτάλη τα χάνει όλα από τον Δημοσθένη και καταρρέει στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η μία προσπαθεί να στηρίξει την άλλη, όσο ο Ισίδωρος Καπερνάρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και απειλεί!

Ο Δημοσθένης έχει προειδοποιήσει πως εάν δε πληρωθεί, τότε όλα θα τελειώσουν. Αυτό τσακίζει την Μυρτάλη, η οποία πρέπει να καταθέσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλιώς όλα θα τελειώσουν..

Σε φρικτή θέση βρίσκεται και η Βασιλική, η οποία συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος και η Σάντρα ήταν ζευγάρι στο παρελθόν. Αυτό την κάνει να λυγίσει, να ξεσπάσει έντονα και να φωνάξει στον αγαπημένο της πως θέλει διαζύγιο!

 

Όλα διαλύονται μέσα σε μια στιγμή.. Τα νέα τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, αποδεικνύουν πως το 2023 ξεκινά γεμάτο ανατροπές και σκηνές που θα καθηλώσουν το κοινό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *