Σασμός Spoiler: Αυτός είναι ο ένας από τους τρεις γάμους που έρχονται

Σασμός Spoiler: Αυτός είναι ο ένας από τους τρεις γάμους που έρχονται

 

Τρεις γάμοι έρχονται στη σειρά Σασμός, για να φωτίσουν με ελπίδα και χαρά τους πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα και να σκορπίσει χαμόγελα σε όλους.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Ο Λευτέρης και η Θοδώρα αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Λευτέρης έχει ερωτευτεί πραγματικά τη Θοδώρα και θέλει να επενδύσει στη σχέση τους.

Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στη γυναίκα που αγαπά και της εξομολογείται όλους τους λόγους για τους οποίους συμπεριφερόταν παράλογα.

Ύστερα από αυτήν την κατάθεση ψυχής, ο Λευτέρης κάνει πρόταση γάμου στη Θοδώρα με την κοπέλα να τον κοιτά έκπληκτη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Σασμός. Η Αγγελάκη λέει το πολυπόθητο «ναι» κι έτσι οι δυο τους ξεκινούν τις προετοιμασίες του γάμου τους. Το χωριό γεμίζει γέλια και χαρές και το ζευγάρι ύστερα από πολλές δύσκολες στιγμές είναι ευτυχισμένο.

 

Ένας από τους γάμους που θα σκορπίσουν την χαρά σε ορισμένους πρωταγωνιστές. Άλλοι, πάλι, θα διχαστούν αρκετά και θα προβληματιστούν… Πώς θα αντιδράσουν οι γονείς της Θοδώρας;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *