Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα φοβάται για την υγεία του Ντίνου

Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα φοβάται για την υγεία του Ντίνου

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Ντίνος στον «Παράδεισο των Κυριών» κι η Μιράντα προσπαθεί να μείνει στο πλευρό του. Μία νέα άφιξη έρχεται που φέρνει τα πάνω κάτω. Η πρώην γυναίκα του Παπακώστα καταφθάνει από την Αμερική και ο Ντίνος σοκάρεται αφού ξέρει ότι δεν έχει έρθει για καλό. Σύντομα οι εξελίξεις θα τον οδηγήσουν σε παράτολμες πράξης μέχρι και την σκέψη να αυτοκτονήσει.Παράδεισος Κυριών: Η Μιράντα φοβάται για την υγεία του Ντίνου

Η Λιζέτα έρχεται στην Αθήνα κι ο Ντίνος όταν την βλέπει χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Εκείνος δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της κι εκείνη διψάει για εκδίκηση εξαιτίας της απόρριψής του. Του ανακοινώνει ότι ως νόμιμη σύζυγός του έχει δικαίωμα στην περιουσία του κι έτσι κινεί νομικές διαδικασίες προκειμένου να του πάρει τα πάντα.

 

 

Η Μιράντα στέκεται δίπλα στον Ντίνο, αλλά είναι απαρηγόρητος, όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών». «Αν χάσω όλα αυτά που με τόσο κόπο απέκτησα, θα αυτοκτονήσω να το ξέρεις», της λέει κι η Μιράντα ανησυχεί μην κάνει καμία τρέλα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *