Μαύρο Ρόδο Spoiler: Βόμβα στο μοναστήρι – Ανεξέλεγκτη η Κασσιανή

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» με την Κασσιανή να είναι ανεξέλεγκτη πλέον στη σύγκρουση της με την ηγουμένη και ο έλεγχος του μοναστηριού να αλλάζει χέρια.

Στοιχεία που έρχονται στο φως θα επηρεάσουν ακόμα και αθώους

Η Κασσιανή καταφέρνει τελικά μετά τις προσπάθειες της να αποκαλύψει τα μυστικά της Ηγουμένης και της Αυξεντίας και έτσι παίρνει τον έλεγχο του μοναστηριού.

Εντωμεταξύ με τη βοήθεια του συνεργού της Μπόγρη, αρχίζει να ερευνά το παρελθόν της Φιλαρέτης καθώς πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα κρύβει κάτι. Η γερόντισσα έδειξε από την αρχή ότι είχε δύναμη και αποφασιστικότητα, ενώ δεν ήταν πρόθυμη να δώσει την αρχηγία της σε στην Κασσιανή. Ωστόσο, μόλις έμαθε το μυστικό της Αυξεντίας, έμεινε έκπληκτη και συνειδητοποίησε ότι ο Διακοσάββας ήταν μια ωρολογιακή βόμβα για το μοναστήρι.

Και ενώ βοήθησε την Αυξεντία να κρύψει καλά το μυστικό της, η Κασσιανή στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» βρήκε τα οστά και με τη βοήθεια του Σαράντου θα τα δώσουν για εξέταση DNA. Όμως η ηγουμένη και η Αυξεντία κινδυνεύουν από το σκάνδαλο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το νόμο.

Παράλληλα, ο Σαράντος πληγωμένος από όσα έμαθε για τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, βρίσκεται σε δίλημμα και ενώ συνεργάζεται με την Κασσιανή δεν αποδέχεται τη στάση της και τον τρόπο που ενεργεί.

Ο Σαράντος αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος, αν αποκαλυφθούν όλα θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του, ενώ αθώοι άνθρωποι μπορεί να πληγωθούν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *