Βέροια: Δεν πήγε σε ρεβεγιόν, λέει ο δικηγόρος της 29χρονης – Αύριο η απολογία της

Βέροια: Δεν πήγε σε ρεβεγιόν, λέει ο δικηγόρος της 29χρονης - Αύριο η απολογία της«Η εντολέας μου δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος της 29χρονης που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φέρεται να πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα στη Βέροια, με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε πώς «η εντολέας μου δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο». Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι «πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν».

Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες» και συμπλήρωσε πώς σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

Διαβάστε Επίσης  Γιούνκερ: Να καταβληθούν προσπάθειες για να λυθεί το ζήτημα με τους Έλληνες στρατιώτες

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης, δήλωσε

  • «Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη το σπίτι με τον παππού και την μητέρα της 29χρονης. Είναι αλήθεια πώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά., Την επισκεπτόνταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της 29χρονης πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του».
Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες την Κυριακή – Αναλυτική πρόγνωση

Την Τετάρτη η απολογία της μητέρας

Σημειώνεται πως η μητέρα πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη 4/1 μετά από προθεσμία που έλαβε, ενώ μοιάζει να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει, ενώ ο ταξιτζής που την παρέλαβε, δήλωσε πως η εικόνα της μητέρας δεν του προξένησε καμία περίεργη εντύπωση, καθώς ήταν ήρεμη και αμίλητη σε όλη τη διαδρομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το inveria.gr, ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμοναγια να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ στη Βέροια ανέφερε ότι η μητέρα ήταν αμίλητη και δεν του προξένησε καμία απορία η συμπεριφορά της. Ήταν ήρεμη και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *