Σασμός Spoiler: Ποιος πεθαίνει στα πρώτα επεισόδια;

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός, για να κόψει την ανάσα. Ένας θάνατος θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές, καθώς θα έρθει ξαφνικά κι ανατρεπτικά!

Η Αργυρώ Βρουλάκη θα χάσει έναν ακόμη δικό της άνθρωπο. Τα μαύρα δε θα βγουν εύκολα από πάνω της.. Ένας άνθρωπος που την αγάπησε τόσο έντονα και την μίσησε ταυτόχρονα, θα χαθεί στο χρόνο…

Ο Σταύρος θα δολοφονηθεί άγρια, εξαιτίας του αδελφού του. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Τηλεόραση, ο Βαγγέλης θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χρωστάει παντού στην Κρήτη.

Οι δανειστές τον απειλούν με θάνατο, όμως εκείνος δε φοβάται. Άλλωστε, είναι μαθημένος σε τέτοια σκοτεινά μονοπάτια.. Μόλις οι άνθρωποι αυτοί βάλουν στόχο τον αδελφό του, τον Σταύρο, όλα θα αλλάξουν..

Η Αργυρώ θα βρει το νεκρό σώμα του αγαπημένου της πνιγμένο στο αίμα. Το σοκ θα είναι τεράστιο. Ο Σταύρος θα χάσει άδοξα τη ζωή του, από το πουθενά. Ο Βαγγέλης θα βυθιστεί στη θλίψη και θα εγκαταλείψει για πάντα την Κρήτη…

Ο θάνατος αυτός στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα είναι η αρχή του τέλους μιας ιστορίας γεμάτη σασπένς. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν. Θα καταφέρει η Αργυρώ να μαζέψει τα κομμάτια της; Ο Αστέρης είναι εκεί και κάνει τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *