Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το δολοφονικό σχέδιο της Βαγγελιώς;

Η Βαγγελιώ επιστρέφει στη «Γη της Ελιάς» και είναι έτοιμη να πάρει εκδίκηση από την Αθηνά. Ποιο είναι το σχέδιό της;Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το δολοφονικό σχέδιο της Βαγγελιώς;

Η Βαγγελιώ είχε ορκιστεί εκδίκηση και τώρα ξαναχτυπά. Έχει μεγάλο μίσος για την Αθηνά και δεν μπορεί να πιστέψει ότι βγήκε από την φυλακή και κυκλοφορεί πάλι ελεύθερη. Θέλει να συνεχίσει να της κάνει τη ζωή κόλαση ακόμη και μέσα από το κελί.

Έτσι, στέλνει την κολλητή της που μένει στην Αθήνα να βρει στη Μάνη την πρώην συγκρατούμενή της. Ωστόσο, η εντολή της είναι ξεκάθαρη, δε θέλει μόνο τα λεφτά της, αλλά να πληρώσει με τη ζωή της.

 

Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή της Αθηνάς και την προσεγγίζει αρχικά φιλικά. Αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη της, θα τη χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο. Στόχος της γυναίκας αυτής είναι να εκπληρώσει την επιθυμία της κολλητής της..

Η Βαγγελιώ είναι αποφασισμένη να βγάλει την Αθηνά μία κι έξω από τη μέση, όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς». Θα καταφέρει η Αθηνά να γλιτώσει από τα νύχια της; Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *