Η Γη της Ελιάς: Η κηδεία που θα ενώσει όλη τη Μάνη, πλησιάζει

Μία κηδεία στη Μάνη, αναμένεται να σοκάρει τους κατοίκους και πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ένα φρικτό γεγονός θα βάψει στα μαύρα κάποιες οικογένειες και θα σκορπίσει την απόγνωση και τον πόνο.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για ορισμένους χαρακτήρες. Ένας μεγάλος και παθιασμένος έρωτας σβήνει απότομα και άδοξα… Ένα σπίτι κλείνει και μια οικογένεια ξεκινά εμφύλιο, εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Όπως πρώτο έγραψε το Youfly.com, ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας θα χάσει άδοξα τη ζωή του, μέσα σε μία θανατηφόρα συμπλοκή. Ο Δημοσθένης θα καταφέρει να μπλέξει τον γιο του στις βρωμοδουλειές του, αγνοώντας τον κίνδυνο. Ο Κίμωνας δε θέλει να γίνει ένα με τον υπόκοσμο, για αυτό και αναζητά τρόπους να ξεφύγει.

 

Η Δήμητρα δε γνωρίζει τίποτα. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και οι δυο τους σταδιακά απομακρύνονται, καθώς οι κόσμοι τους διαφέρουν… Ο ένας ζει στο σκοτάδι κι η άλλη στο φως..

Μόλις ο Κίμωνας πεθάνει, όλα θα αλλάξουν. Όλη Μάνη θα γίνει ένα στην κηδεία και όλοι θα σπεύσουν να συμπαρασταθούν στους Καπερνάρους, στην γη της ελιάς. Ο φρικτός αυτός θάνατος θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταγωνιστές.. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία δε θα είναι ξανά το ίδιο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *