Η Γη της Ελιάς – Η Άννα τρέμει: «Αυτό ήταν, τελειώσαμε!»

Η Άννα που είναι από τις πλέον αγαπημένες ηρωίδες στην γη της ελιάς, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της επιτυχημένης σειράς.Η Γη της Ελιάς – Η Άννα τρέμει: «Αυτό ήταν, τελειώσαμε!»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Άννα, ενώ ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Λεωνίδα θα βρεθεί ξαφνικά προ εκπλήξεων καθώς θα ξανανοίξει ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη.Η Γη της Ελιάς – Η Άννα τρέμει: «Αυτό ήταν, τελειώσαμε!»

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Άννα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί για τη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Λεωνίδα. «Τίποτα και κανείς δεν θα μας χωρίσει ποτέ» θα δούμε να του λέει, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να ξεσπάσει στη ζωή της στη συνέχεια.

Τα άσχημα μαντάτα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη ανοίγει ξανά και τόσο η Άννα όσο και η Ευτυχία τρέμουν από το φόβο τους στην ιδέα ότι μπορεί να μπουν στη φυλακή.

«Έφθασε το τέλος μας. Τώρα θα αποκαλυφθούν όλα» λέει η Άννα στην Ευτυχία η οποία όμως την καθησυχάζει τονίζοντας της ότι θα τα πάρει όλα επάνω της, στην γη της ελιάς: «Θα πάρω πάνω μου το φόνο. Εσένα σου αξίζει να παντρευτείς και να ζήσεις ευτυχισμένη».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *