Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα καταλήξουν Αμαλία και Πάρης

Ο αναγκαστικός γάμος της Αμαλίας και του Πάρη σχολιάστηκε αρκετά, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Πολλοί αναρωτιούνται εάν η Αμαλία θα καταδικαστεί να ζήσει μια ζωή που δε θέλει, ή αν θα κάνει την επανάστασή της.

Όπως όλα δείχνουν, η ηρωίδα θα υποφέρει αρκετά τον πρώτο καιρό. Η συνύπαρξή της με τον Πάρη, θα της ξυπνά μνήμες που θέλει να σβήσει… Βέβαια, δε θα είναι εύκολο να επαναστατήσει αμέσως.

Η ίδια θα κάνει υπομονή, μέχρι να έρθει η μέρα που θα μπουν όλα στη θέση τους! Ο Πάρης θα μετανιώσει κι άλλο για τα λάθη του και θα κάνει πρώτος ένα βήμα πίσω από όλο αυτό.

Ένας γάμος από μια κοινωνική επιταγή

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη μίλησε στον Γιάννη Βίτσα, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, για το μέλλον της Αμαλίας και του Πάρη στον Παράδεισο, αλλά και για τους αναγκαστικούς γάμους εκείνης της εποχής.. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Αμαλία θα δυσκολευτεί πολύ να αλλάξει αυτή τη συνθήκη. Άλλωστε, είναι μια συνθήκη που δε την έχει επιλέξει με την καρδιά της, αλλά της την έχει επιβάλλει η κοινωνία. Ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Παντρεύεται το βιαστή της. Εκείνες τις εποχές, τέτοιοι γάμοι γίνονταν – και γίνονταν συχνά. Οι γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης “δένονταν” με το πρόβλημα, διότι ούτε οι αμβλώσεις ήταν κάτι αποδεκτό για την κοινωνία.

»Δεν υπήρχε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης για το σώμα τους για το οποίο μιλάμε σήμερα. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ δύσκολο να το υποστηρίζω υποκριτικά. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου λέει ότι αυτός ο γάμος έγινε χωρίς αγάπη και απορούσα όταν ήμουν μικρή.

»Αναρωτιόμουν πως γίνεται να παντρεύονται οι άνθρωποι από μια κοινωνική επιταγή; Η Αμαλία, λοιπόν, θα δυσκολευτεί σίγουρα, θα προσπαθήσει να αντισταθεί σε αυτό, κι επειδή, όπως είπα, είναι μια ηρωίδα που τιμά το συναίσθημά της, θα προσπαθήσει να διαχωρίσει αυτά τα δύο.

»Θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον εαυτό της συναισθηματικά και θα αναγκαστεί να κάνει μια επιλογή που είναι επιλογή ανάγκης».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *