Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης τρελαίνεται – Σε σοκ η Αλεξία

 

Ο Θέμης θα είναι η πιο τραγική φιγούρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο. Ο σύζυγος της Αγγελικής θα καταρρεύσει, μόλις ενημερωθεί για τη φρικτή είδηση του θανάτου της γυναίκας του.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης τρελαίνεται – Σε σοκ η Αλεξία

Η Αλεξία θα τον πάρει τηλέφωνο από το νοσοκομείο. Η σφαίρα βρήκε την μητέρα της στο στήθος και όλα έσβησαν. Ο χρόνος πάγωσε. Στο τηλέφωνο θα ακουστεί μια τρεμάμενη φωνή: “Μπαμπά… η Μαμά…”.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης τρελαίνεται – Σε σοκ η Αλεξία

Ο Θέμης θα σαστίσει στο Μαύρο Ρόδο. Θα ρωτήσει την κόρη του αν είναι νεκρή η Αγγελική και τότε θα βγάλει μια ηχηρή κραυγή πόνου που θα ανατριχιάσει. Έκτοτε, όλα θα σβήσουν γύρω του..

Ο θάνατος αυτός θα τον αλλάξει σημαντικά. Δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Η Αγγελική ήταν η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη. Οι μέρες θα περνούν αργά και βασανιστικά, με την Αλεξία και τον Πέτρο να ανησυχούν για την ψυχική του υγεία.

Ο Θέμης θα χάσει το μυαλό του.. Θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες της αγαπημένης μας σειράς. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκο, ο οποίος δε θα καταφέρει να ερωτευτεί ξανά τόσο έντονα, μετά από αυτή την απώλεια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *