Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος εχθρός του Αλέξη

Αμηχανία προκαλεί ο Γεράσιμος στον Αλέξη, στην γη της ελιάς. Όσο η Μαργαρίτα δένεται μαζί του, τόσο ο γιος της τρελαίνεται! Η αλήθεια είναι πως δε θέλει κανέναν δίπλα στην μητέρα του και κάνει τα πάντα, για να το δείχνει συνεχώς.

Ο Γεράσιμος προσπαθεί πολύ να πείσει τον νεαρό πως οι προθέσεις του απέναντι στην Μαργαρίτα είναι αγνές, όμως δε το καταφέρνει. Ο Αλέξης γίνεται έξαλλος και εκφράζει μονίμως τη δυσαρέσκειά του.

Η Μαργαρίτα κάνει όνειρα πλάι στον Γεράσιμο και ελπίζει μέσα της πως ο άντρας αυτός ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της, για να της χαρίσει λίγη ευτυχία. Αυτό, φυσικά, δεν περνά απαρατήρητο από τον Αλέξη, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος, εξαιτίας της Μυρτάλης.

Σε κίνδυνο ο Γεράσιμος
Η απόρριψη που δέχτηκε από την αγαπημένη του, αλλά και ο επεισοδιακός χωρισμός τους, τάραξαν αρκετά τον νεαρό πρωταγωνιστή. Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να εκδικηθεί για όσα βίωσε εξαιτίας της..

Στη μέση μπαίνει ο Γεράσιμος, ο οποίος εισβάλλει όλο και πιο έντονα στο σπιτικό του. Η Μαργαρίτα τον θεωρεί δικό της άνθρωπο και προσπαθεί έντονα να τον “επιβάλλει” στον γιο της.. Είναι αποφασισμένη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί του, να δεχτεί τη δεύτερη ευκαιρία που της δίνει ο έρωτας.

Ο Αλέξης αρχίζει να κάνει κακές σκέψεις για τον Γεράσιμο, στην γη της ελιάς. Θεωρεί πως ο μοναδικός τρόπος για να τον βγάλει από τη μέση, δεν είναι άλλος από τον… θάνατο! Θα καταφέρει να επιβιώσει ο Γεράσιμος; Η κατάσταση ξεφεύγει.

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *