Σασμός Spoiler: Η Τζένη μετανιώνει το ψέμα της για την εγκυμοσύνη

Ένα ψέμα της Τζένης θα σταθεί η αφορμή για να διαλυθούν όλα, στη σειρά Σασμός. Ο Νικηφόρος έχει δεθεί έντονα με την Νάντια και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του απέναντί της. Εκείνη τον χρησιμοποιεί και “πέφτει” στο ερωτικό αυτό τρυπάκι, με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

Οι μέρες περνούν και η Νάντια βλέπει πως ο πρώην της έρχεται όλο και πιο κοντά με την Νάντια. Στόχος της είναι να τους χωρίσει, να κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει, πριν να είναι αργά..

Διαβάστε Επίσης  Νέες αποκαλύψεις για την Πάτρα – «Η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από τριγωνικό πλέγμα θανάτου»

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσανο στο περιοδικό Τηλέραμα, η Τζένη αποφασίζει να πει ένα τεράστιο ψέμα, στη σειρά Σασμός. Πλησιάζει τον Νικηφόρο και του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του και πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Ο Νικηφόρος παγώνει. Μπορεί η σχέση τους να έληξε άδοξα, όμως πάντα αγαπούσε και θα αγαπά την Τζένη. Ο ίδιος της λέει πως δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, όμως η Τζένη δεν υποχωρεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός - Spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός χαρακτήρας που "εισβάλλει" στη σειρά

Έτσι, ο Νικηφόρος δεσμεύεται σε μια σχέση που έχει τελειώσει, εξαιτίας ενός φρικτού ψέματος. Η Τζένη μετανιώνει που χρησιμοποίησε κάτι τόσο σοβαρό, για να τυλίξει ξανά στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της, όμως τώρα είναι αργά.. Πως θα αποκαλύψει την φρικτή αλήθεια και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *