Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

Η Αρετή δε θα αφήσει σε ησυχία τον Στάθη και την Ιουλία, στη «Γη της Ελιάς», όπως αποκαλύπτει η Δώρα Χρυσικού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

«Ο Στάθης είναι αγκάθι. Την πονάει πάρα πολύ γιατί έχει συνειδητοποιήσει πως αυτή τη γυναίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Έχουν ματαιωθεί τα χρόνια που έχουν ζήσει. Εννοείται πως θα πάει έξω από το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια, θα τους παρακολουθεί», σχολιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Β’ Κύκλο

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ανέφερε ότι ένας νέος έρωτας πιθανώς να μαλάκωνε την ηρωίδα.

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Βάνα Δημητρίου, όμως πλέον ξέρουμε πως έχουμε και μία τρίτη χρονιά μπροστά μας όπου μπορούν να γίνουν τα πάντα. Η επιθυμία μου είναι να τη δω κάποια στιγμή ευτυχισμένη. Να κάνει ειρήνη με τον εαυτό της και τους άλλους.

Να φτάσει σε μία αποδοχή των όσων έχει κάνει και να μπορέσει να φέρει γύρω της την οικογένειά της. Και να αποκτήσει μία φυσιολογική σχέση με τον Στάθη», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Δώρα Χρυσικού για την Αρετή, η οποία μέχρι στιγμής ζηλεύει αφόρητα τον πρώην άντρα της και την Ιουλία, στη «γη της ελιάς».Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Δημήτρης σε ένα σχέδιο φωτιά

 

 

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *