Σασμός: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο για το παιδί

Μία σκηνή γεμάτη από άγριο ξύλο, ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη σειρά Σασμός. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον μικρό Πετρή, τον γιο της Αργυρώς..Σασμός: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο για το παιδί

Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Στόχος του είναι να κατηγορήσει ανοιχτά την Αργυρώ στα δικαστήρια, να κερδίσει την επιμέλεια και να φύγει στα Γιάννενα. Αυτό θα είναι το δυνατό του χτύπημα, απέναντι στην πρώην του..

Ο Αστέρης, βλέποντας την Αργυρώ να βασανίζεται, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, πηγαίνει στο προσωρινό διαμέρισμα του Σταύρου στην Κρήτη και του ζητά να μιλήσουν.

 

 

Μόλις ο Σταύρος τον αντικρίζει στην πόρτα του, τρελαίνεται! Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Σταύρος τον αρπάζει και τον σπάει στο ξύλο, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να μη μπορεί να αντιδράσει, στη σειρά Σασμός.

Οι δυο άντρες παλεύουν με μανία για το παιδί, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει την πικρή αλήθεια… Ο Σταύρος τον πετάει στο δρόμο και του φωνάζει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως το μωρό θα ταξιδέψει μαζί του στα Γιάννενα! Η σκηνή αυτή αναμένεται να κόψει την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *