Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

 

Ο καλοσυνάτος και ήρεμος Γεράσιμος θα γίνει άλλος άνθρωπος στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

O ευγενής και καλότροπος Γεράσιμος μόλις αντιλαμβάνεται τα αισθήματα της Ελισάβετ για τον Πέτρο θα στραφεί εναντίον της. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή του έχει μάτια για άλλον άνδρα.Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

 

 

«Όλα αυτά τα χρόνια άφησα πολλά στη ζωή μου για εκείνη και τώρα με πουλάει για έναν άλλον. Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί», λέει από μέσα του ο Γεράσιμος και περνά στην αντεπίθεση. Θα επιδιώξει συνάντηση με την Ελισάβετ και όταν βρεθεί απέναντι της θα είναι ξεκάθαρος μαζί της: «Ελισάβετ αν τα φτιάξεις με τον Πέτρο θα αποκαλύψω σε όλους ότι εσύ σκότωσες τον Διακοσάββα».

Η Ελισάβετ τρομάζει με όσα της λέει ο καλός της φίλος και τον παρακαλεί να ηρεμήσει. Όμως ο Γεράσιμος επιμένει και της ξεκαθαρίζει ότι θα είναι αμείλικτος μαζί της σε περίπτωση που συνεχίσει τα πάρε δώσε με τον Πέτρο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *