Η Γη της Ελιάς: Θα καταφέρει ο Κωνσταντίνος να ξεφύγει από τον Δημοσθένη;

 

Νέες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και ο Κωνσταντίνος θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από τον Δημοσθένη που τον κρατάει στο χέρι.Η Γη της Ελιάς: Θα καταφέρει ο Κωνσταντίνος να ξεφύγει από τον Δημοσθένη;

 

Ο Κωνσταντίνος είναι το μεγάλο θύμα

Αν και πολλές φορές προσπάθησε ο Κωνσταντίνος να ξεφύγει από τον υπόκοσμο, ο Δημοσθένης δεν του επέτρεψε ποτέ κάτι τέτοιο γιατί τον είχε ανάγκη και έτσι όταν η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου ο Κωνσταντίνος γίνεται θύμα της όλης κατάστασης.

Καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης ενέδρας μεταξύ της συμμορία του Δημοσθένη και αυτής του Κεφάλα, πυροβολείται, τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Ισμήνη βρίσκεται κοντά του, περνώντας στιγμές αγωνίας καθώς η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη, ενώ προσπαθεί να καταλάβει πώς βρέθηκε μπλεγμένος ο άντρας της σε αυτή τη συμπλοκή.

Εντωμεταξύ και ο Λυκούργος αναρωτιέται για το συμβάν και προσπαθεί να μάθει από τον Κουράκο λεπτομέρειες για την δράση αυτών των κυκλωμάτων. Οι φοβίες που είχε πάντα για τον γαμπρό του επιβεβαιώνονται και συνειδητοποιεί ότι ο Κωνσταντίνος είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, κάτι βέβαια που προσπαθεί να μην μάθει η κόρη του.

Και ενώ ο Κωνσταντίνος δίνει σκληρή μάχη για να ζήσει, στα νέα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα πρέπει να ξεφύγει από τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί σε όλους για να μην αποκαλύψει τις παρανομίες που κινεί ο Δημοσθένης και στις οποίες έχει μπλέξει ο ίδιος.

Η κατάσταση υγείας του όμως δεν θα εξελιχθεί καλά και έτσι η ζωή του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, δεν θα θυμίζει τίποτα από το παρελθόν. Στο τέλος όμως ο Δημοσθένης θα αναγκαστεί να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο από τις δουλειές του, καθώς ο Λυκούργος δεν θα σταματήσει να ερευνά τι έκρυβε ο γαμπρός του και τι τον οδήγησε εκεί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *