Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Αρετής για το νέο της εγγονάκι

Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Αρετής για το νέο της εγγονάκιΤα νέα σκάνε σαν βόμβα στη Μάνη! Η Βασιλική περιμένει δεύτερο μωρό, γεγονός που δε θα περάσει αδιάφορο από την Αρετή, στην γη της ελιάς. Μόλις μάθει πως περιμένει εγγονάκι, όλα μέσα της θα αλλάξουν ριζικά.

Μπορεί η Αρετή να έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στους Στεφανέους, σύντομα, όμως, θα αλλάξει. Η είδηση για το δεύτερο εγγόνι της θα την κάνει να καρδιοχτυπήσει..

Η Βασιλική προσπαθεί να κρατά αποστάσεις από την μητέρα της. Δε θέλει καμία επαφή και παλεύει να κάνει το ίδιο και με την κόρη της. Η Αρετή τρελαίνεται στην ιδέα πως δε θα αγκαλιάσει το δεύτερο μωρό της Βασιλικής, στην γη της ελιάς.

Βλέποντας την οικογένεια αυτή να μεγαλώνει, συνειδητοποιεί πως εν τέλει αυτός ο γάμος δεν ήταν φιάσκο, αλλά κάτι πολύ σημαντικό για την Βασιλική της.. Έτσι, το μίσος της για τον Φίλιππο σβήνει και τη θέση του παίρνει η αγάπη και η ανάγκη για συγχώρεση.

Θα καταφέρει το δεύτερο εγγονάκι να μαλακώσει την ψυχή της; Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική απέναντί της; Μάνα και κόρη θα έχουν έναν πάρα πολύ σοβαρό διάλογο, στα νέα επεισόδια της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *