Η Γη της Ελιάς – Ο Ισίδωρος ξεπερνά τα όρια: «Δημοσθένη, θα πεθάνεις»

Ο Ισίδωρος και ο Δημοσθένης πιάνονται στα χέρια, με την Μυρτάλη να παρακολουθεί άναυδη όσα η ίδια προκάλεσε, στην γη της ελιάς. Οι δυο άντρες συγκρούονται άσχημα, με τον καυγά αυτόν να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη τη Μάνη!

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Μυρτάλη παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει την αλήθεια για την “χρηματοδότηση” του Δημοσθένη. Λίγο πριν τα χάσει όλα, λυγίζει στον θείο της και του αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια για τα “δανεικά” που πήρε.

Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος! Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ξεσπά έντονα, τόσο στην ίδια του την ανιψιά, όσο και στον άντρα που τόλμησε να βάλει “χέρι” σε ξένη περιουσία. Άλλωστε, στόχος του Δημοσθένη ήταν να ισοπεδώσει τους Βρεττάκους, αρπάζοντας ό,τι έχουν και δεν έχουν!

Έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και δίχως αυτοσυγκράτηση, ο Ισίδωρος καλεί τον Δημοσθένη για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, στην γη της ελιάς. Οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια, με τη σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα.

“Μείνε μακριά μας!”, θα του φωνάξει ο Ισίδωρος, νομίζοντας πως τον έβαλε στη θέση του. Αυτό που, φυσικά, αγνοεί, είναι πως ο Δημοσθένης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *