Σασμός Spoiler: Μαλλί με μαλλί Άσπα και Αργυρώ

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Άσπα και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Οι δυο αγαπημένες ξαδέλφες πιάνονται στα χέρια, όταν έρχεται στην επιφάνεια ένα μυστικό, που σοκάρει..

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη. Η Βασιλική θεωρεί πως είναι σωστό να μιλήσει στη νεαρή για το που θα έφτανε ο Αστέρη, προκειμένου να την βλέπει καλά κι ευτυχισμένη.

Η Αργυρώ λυγίζει στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να παρασύρονται στη δύνη του έρωτα. Η ίδια δε μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της, ούτε, όμως, να τον διώξει από κοντά της..

Μόλις οι δυο τους σμίγουν, τίποτε δεν είναι ξανά το ίδιο. Η Άσπα μαθαίνει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται κρυφά, στη σειρά Σασμός. Βλέπει την ξαδέλφη της να συμπεριφέρεται περίεργα και αντιλαμβάνεται αμέσως πως κάτι πάει λάθος!

Οι δυο τους ξεσπούν έντονα, με τον καυγά αυτόν να κόβει την ανάσα. Η Άσπα την απειλεί πως θα τα γκρεμίσει όλα και της φωνάζει για το “θράσος” της να μπλέκει με τους “εχθρούς” της οικογένειας! Όσο κι αν η Αργυρώ προσπαθεί να την ηρεμήσει, είναι μάταιο. Η Άσπα είναι αποφασισμένη να χωρίσει το ζευγάρι αυτό, πριν να είναι αργά..

Ποια στάση θα κρατήσει η Μαρίνα μόλις μάθει τα νέα και τι θα συμβεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων; Ο εμφύλιος ξεκινά, με τα πρώτα μαχαίρια να έχουν βγει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *