Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος ξεφτιλίζεται από την πρώην του

Ο Ντίνος θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος με την πρώην του, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Μία ισχυρή γυναίκα θα εμφανιστεί ξαφνικά στο κατάστημα, ζητώντας να δει τον σύζυγό της. Η Μιράντα θα μείνει άναυδη!

Ο γάμος του Ντίνου έχει αποκαλυφθεί. Ο πρωταγωνιστής ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα, με την οποία χώρισε πάρα πολύ άσχημα. Μετά από χρόνια, η Λιζέτα τον επισκέπτεται, αναστατώνοντας τη ζωή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι αυτό έχει χωρίσει επεισοδιακά. Ο Ντίνος υπέγραψε το διαζύγιο, σε αντίθεση με εκείνη που δεν έχει υπογράψει ακόμη. Ο έρωτάς της για τον Ντίνο δεν έχει σβήσει..

Το μόνο που επιθυμεί η Λιζέτα, είναι μια δεύτερη ευκαιρία από τον αγαπημένο της. Βλέποντάς τον να αρνείται και να της συμπεριφέρεται απαίσια, η Λιζέτα αποφασίζει να τον εκδικηθεί, με τον χειρότερο τρόπο: Του ανακοινώνει πως σαν νόμιμη σύζυγός του, θα διεκδικήσει ένα υπέρογκο ποσό από την περιουσία του και τα έσοδα του καταστήματος!

Ο Ντίνος τα βρίσκει σκούρα από την ίδια του την πρώην, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η γυναίκα αυτή έχει ανοίξει έναν νέο πόλεμο που μόνο οδυνηρές συνέπειες θα έχει για όλους.. Η Λιζέτα είναι έτοιμη να ισοπεδώσει τον άντρα που αγαπά και μισεί ταυτόχρονα..

Θα καταφέρει ο Ντίνος να προστατεύσει την περιουσία του ή όλα θα τιναχθούν στον αέρα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *