Μαύρο Ρόδο Spoiler: Νεκρός και ο Παράσχος; Ποιος τον σκοτώνει;

Εκτός από την Αγγελική, νεκρός αναμένεται να πέσει και ο Παράσχος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Φαίνεται πως ο Θέμης θα μάθει για την προδοσία του και θα δώσει εντολή θανάτου, παρόλο που μέσα του δε το θέλει καθόλου. Τύψεις θα νιώσει και ο Βίκος για αυτή την απώλεια, καθώς θα “χτυπήσει” αμέσως μετά τον θάνατο της Αγγελικής.

Η Αγγελική θα πέσει στο έδαφος αναίσθητη, εξαιτίας μιας πολύ κακής συνεννόησης. Η εντολή να πεθάνει ο Πέτρος δεν ισχύει πια, παρόλο που ο “απεσταλμένος” του Βίκου έχει οπλίσει εναντίον του.

Όλη η οικογένεια Καστρινού θα ντυθεί στα μαύρα, την ίδια στιγμή που ο Βίκος θα αναζητήσει παρηγοριά στο μοναστήρι. Η απώλεια αυτή είναι πολύ μεγάλη και δε μπορεί να την διαχειριστεί, να την αντέξει.


Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Θέμης θα μάθει πως ο Παράσχος συνεργάζεται κρυφά με τον Βίκο, με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα για να τον δει νεκρό, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Δίχως κανέναν δισταγμό, θα δώσει εντολή να τον σκοτώσουν, για να τον βγάλει μια και καλή από τη μέση.

Θα καταφέρει ο Παράσχος να σωθεί ή το τέλος του θα γραφτεί πολύ άδοξα στη σειρά; Όλα κρέμονται από μια κλωστή και ο ήρωας κινδυνεύει. Ένας τέτοιος θάνατος θα δώσει δεύτερο ηχηρό χτύπημα στον Βίκο και όλα θα χαθούν..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *