Σασμός: Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η αγαπημένη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από μια παύση λόγω εορτών και οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια είναι πολλές…. Πάμε να δούμε τις 5 πιο δυνατές σκηνές που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας το 2023!

Ο Σασμός επιστρέφει πιο σαρωτικός από ποτέ….

Ο Σασμός ολοκληρώθηκε όπως είδαμε με μια παρ’ ολίγον μεγάλη αποκάλυψη. Ο λόγος για την αποκάλυψη που θα έκανε ο Αστέρης στην Αργυρώ για το νεφρό. Η ηρωίδα στα πρώτα επεισόδια θα μάθει όλη την αλήθεια και θα σοκαριστεί. Μάλιστα θα αντιδράσει άσχημα σε όσους γνώριζαν και δεν μιλούσαν τόσο καιρό…. Μια σκηνή που θα κόψει την ανάσα!

Η μεγάλη επανασύνδεση είναι γεγονός! Το πάθος ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη φουντώνει επικίνδυνα και όπως θα δούμε οι δυο τους θα συνάψουν και πάλι σχέση στα νέα επεισόδια του Σασμού. Η αντίδραση, ωστόσο, του Παύλου μόλις αυτή η σχέση μαθευτεί θα απασχολήσει κατά πολύ και τους ίδιους αλλά και το τηλεοπτικό κοινό καθώς θα είναι αρκετά έντονη.

Σασμός: Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023
Η διαμάχη της Βρουλάκη με τον Σταύρο παίρνει μεγάλες διαστάσεις με το παιδί να μπαίνει στην μέση. Μάλιστα, κάτι φωτογραφίες «φωτιά» καίνε την Αργυρώ. Ποιος θα αναλάβει τελικά την επιμέλεια του;

Από την άλλη, ο Μαθιός έχει να αντιμετωπίσει την Νάντια, η οποία νομίζει πως είναι ο πατέρας της κάτι που πολύ αργότερα θα ανακαλύψει πως δεν ισχύει καθώς θα μάθει την αλήθεια για τον Στεφανή. Τέλος, ήρθε η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης…. Η Αργυρώ εξομολογείται στον Αστέρη πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του! Η συνέχεια στις 16 Ιανουαρίου στις οθόνες μας καθώς ο Σασμός επιστρέφει πιο σαρωτικός από ποτέ….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *