Έρωτας Φυγάς: Ποιος θέλει να σκοτώσει την Μαργέτα και τον Στέφανο;

Ο Στέφανος και η Μαργέτα θα δεχτούν δολοφονική επίθεση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ένας άντρας με καλυμμένο το πρόσωπο του, θα βγάλει όπλο με στόχο να τους σκοτώσει εν ψυχρώ. Ο άντρας αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο, ακόμη κι αν χρειαστεί να σκοτώσει και την Μαργέτα.

Όλα ξεκινούν από μία συνάντηση των δύο πρώην εραστών. Η Μαργέτα ζητάει από τον Στέφανο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να συμφιλιωθούν επιτέλους ο Μάρκος με τον Ιάσονα. Μόνον έτσι θα σταματήσει αυτός ο αιματηρός πόλεμος.

Ο Στέφανος δέχεται να την συναντήσει, αγνοώντας βέβαια αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια. Όσο οι δυο τους συζητούν, ένας άντρας εμφανίζεται από το πουθενά με όπλο στα χέρια του. Ξαφνικά, μια βροχή από σφαίρες σκεπάζει το μέρος, με το ζευγάρι να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ο Στέφανος στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα και ο Στέφανος οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Στο σημείο αυτό σπεύδουν ο Μάρκος και ο Ιάσονας, οι οποίοι τρέμουν από το φόβο. Θα καταφέρει αυτό το άσχημο περιστατικό να ενώσει τους δύο άντρες;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *