Η Γη της Ελιάς: Ξανά έγκυος η Βασιλική – Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

 

Η Γη της Ελιάς: Ξανά έγκυος η Βασιλική – Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Είναι αλήθεια! Τα όμορφα νέα θα έρθουν ξανά σύντομα στο σπίτι των Στεφανέων! Η νέα, δεύτερη εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα γίνει γνωστή και όλοι θα χαρούν πολύ, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ξανά έγκυος η Βασιλική – Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Η οικογένεια των Στεφανέων μεγαλώνει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ξανά ένα, έρχονται κοντά και ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους. Μόνο που… Η Βασιλική όμως στενοχωριέται, καθώς τρέμει στην ιδέα πως το παιδί αυτό θα έρθει το ίδιο δύσκολα με την μικρή Στέλλα της.

Όπως είδαμε πέρσι, η Βασιλική πέρασε αρκετά δύσκολα με την εγκυμοσύνη της, στην γη της ελιάς. Τα προβλήματα ήταν πολλά, οι επισκέψεις στο νοσοκομείο τακτικές και η ανησυχία όλων τεράστια.Η Γη της Ελιάς: Ξανά έγκυος η Βασιλική – Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

 

Η Βασιλική φοβάται πολύ μήπως περάσει ξανά τα ίδια. Μάλιστα, οι γιατροί την ενημερώνουν πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, για να αποφευχθούν τα ίδια λάθη.

Πώς θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη της Βασιλικής και τι θα συμβεί στην ίδια; Ποια στάση θα κρατήσουν ο Φίλιππος και η Χάιδω; Οι φόβοι είναι πολλοί για την υγεία της μητέρας και του μωρού.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *