Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

 

Ο Μάρκος ετοιμάζεται για τους αρραβώνες του με την Ευγενία, αγνοώντας πως η Αλεξάνδρα μένει πίσω, βαθιά πληγωμένη, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Εκείνη, όσο κι αν προσπαθεί να γίνει μία κυρία Δεμερτζή, δε μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως θα χάσει τον άντρα της ζωής της.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

Ειδικά, μάλιστα, όταν μαθαίνει πως ο Ιάσονας έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο του Μάρκου, συνειδητοποιεί πως έχει να κάνει με έναν.. τρελό! Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Αλεξάνδρα αρπάζει το μωρό και φεύγει μακριά από το αρχοντικό.

Σκοπός της είναι να τρέξει στον Μάρκο, να του πει όλη την αλήθεια, να τον βάλει να αγκαλιάσει τον γιο του, να το σκάσουν μαζί, όπως είχαν κάνει παλιά.. Μόνο που.. δε φαντάζεται αυτό που θα αντικρίσει.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

Σε σοκ η Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα χτυπά την πόρτα του σπιτιού του, με το μωρό στην αγκαλιά. Ο Μάρκος της ανοίγει, μη περιμένοντας πως θα την δει μπροστά του. Η Αλεξάνδρα τον βλέπει ντυμένο με κοστούμι και μέσα συγγενείς και φίλους να γιορτάζουν.

Οι αρραβώνες του Μάρκου και της Ευγενίας είναι γεγονός και η Αλεξάνδρα αυτό δε μπορεί να το δεχτεί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Πάνω που βρήκε το θάρρος να του πει την αλήθεια, όλα χάθηκαν, όλα κατέρρευσαν.

Ο Μάρκος αρραβωνιάζεται την Ευγενία, με την Αλεξάνδρα να αναζητά μία δικαιολογία για να φύγει από το σπίτι τους.. Ωστόσο, οι αρραβώνες έχουν ήδη διαλυθεί από την παρουσία της, διότι η Ευγενία δε μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *