Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Κουράκου και της Ευτυχίας

Ένα ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει αρκετά. Ένα ερωτικό ειδύλλιο που φούντωσε ξαφνικά και εκτόξευσε την αγωνία στα ύψη. Τι θα γίνει στο τέλος με την Ευτυχία και τον Κουράκο, στην γη της ελιάς; Θα καταλήξουν μαζί, ή όχι;

Είναι γνωστό πως η σχέση αυτή δε μπορεί να προχωρήσει για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι η Ιουλία. Η Ιουλία Βρεττάκου είναι το αφεντικό της Ευτυχίας και πρώην σύζυγος του Γιώργη. Δε ξέρει κανείς πως θα αντιδράσει, αν μάθει για τη σχέση αυτή..

Ο δεύτερος λόγος δεν είναι άλλος, από τον θάνατο του Ανέστη. Η Ευτυχία είναι η πραγματική δολοφόνος. Εάν ο Κουράκος μάθει την αλήθεια, θα καταρρεύσει. Η γυναίκα που ερωτεύτηκε τόσο για το ήθος της, είναι φόνισσα…

Τι θα γίνει στη συνέχεια με το ζευγάρι; Θα καταφέρει η Ευτυχία να κάνει τον Κουράκο ευτυχισμένο, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”; Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi, αποκαλύπτοντας:

«Θεωρώ πως θα τους δούμε μαζί κι ευτυχισμένους, αλλά θα αργήσουμε πού να το δούμε αυτό. Μην ξεχνάμε πως αφεντικό της Ευτυχίας είναι η Ιουλία. Πιστεύω πολύ στη Βάνα Δημητρίου σε ό,τι αφορά στη δικαίωση του χαρακτήρα μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία Spoilers θέλουν την Ευτυχία έγκυο, στο παιδί του Γιώργη. Αναμένουμε τη συνέχεια με αγωνία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *