Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος καταρρέει στην αγκαλιά της μάνας του

Δύσκολες μέρες έρχονται για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Ο Βίκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα φρικτό γεγονός, το οποίο θα τον οδηγήσει στην μητέρα του, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Όλα ξεκινούν από την δολοφονία της Αγγελικής. Η γυναίκα αυτή θα πέσει νεκρή στο έδαφος, ύστερα από απανωτούς πυροβολισμούς. Στόχος δεν ήταν εκείνη, αλλά ο γιος της, ο Πέτρος.

Ο Βίκος είχε δώσει εντολή θανάτου, αγνοώντας τις συνέπειες. Η γυναίκα της ζωής του πεθαίνει άδικα και ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Βίκος καταρρέει και σπεύδει στο μοναστήρι, για να προσευχηθεί.

Το μόνο που ζητά είναι συγχώρεση από το Θεό. Το μοναστήρι στην Γερακιανή είναι αυτό που του θυμίζει την αγαπημένη του. Ο Βίκος σπεύδει στο σημείο και συναντά την μοναχή Φιλαρέτη, η οποία δεν γνωρίζει πως είναι γιος της!

Μητέρα και γιος γίνονται ένα, προσεύχονται καθημερινά και ενώνουν τον πόνο τους, με τον Βίκο να αισθάνεται τεράστια γαλήνη, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μία τρυφερή και μητρική σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους. Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει την πικρή αλήθεια.. όσο περνά ο καιρός και έρχονται κοντά, αισθάνονται ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Πώς θα μάθουν ότι είναι μάνα και γιος και ποια θα είναι η αντίδρασή τους; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *