Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η Νάντια είναι αδερφή του

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η Νάντια είναι αδερφή τουΘυελλώδεις οι εξελίξεις στο «Σασμό» κι όλα αλλάζουν όταν ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Νάντια είναι αδερφή του. Η αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω κι η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Οι έρευνες της Νάντιας για τον πατέρα της συνεχίζονται. Η κοπέλα εξακολουθεί να στέλνει κρυφά μηνύματα στον Μαθιό, ο οποίος νομίζει ότι είναι κάποιος που γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Μαθιός αρχίζει να ταράζεται κι η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της στον άντρα της.

Τα πράγματα θα αλλάξουν, όμως, όταν η γυναίκα που είπε στην Νάντια ότι ο πατέρας της είναι ο Μαθιός θα πάνε στο σπίτι της Βασιλικής. Εκεί θα αντικρίσει μία φωτογραφία του Στεφανή και θα τον αναγνωρίσει. Ο πραγματικός πατέρας της Νάντιας είναι ο Στεφανής, ο οποίος ακριβώς επειδή είχε πολλές ερωμένες στο νησί έδινε ψευδές όνομα για να μην τον βρουν.

Ο Νικηφόρος που δεν αργεί να μάθει την αλήθεια για την Νάντια πέφτει από τα σύννεφα, όπως θα δούμε στο «Σασμό». Από τη μία, πίστευε ότι ο πατέρας του ήταν ένας άγιος, ότι ήταν πιστός κι αφοσιωμένος στη μητέρα του, αλλά τελικά ανακαλύπτει την φρικτή αλήθεια και καταρρέει.

Από την άλλη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κοπέλα για την οποία έτρεφε συναισθήματα είναι αδερφή του. Έτσι, αμέσως ο έρωτάς του διακόπτεται και προσπαθεί να απομακρύνει οποιαδήποτε ερωτική σκέψη που είχε για εκείνη. Σύντομα, η Νάντια θα γίνει μέλος της οικογένειας κι η Βασιλική θα την αγκαλιάσει σαν κόρη της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *