Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία σε Γιώργη: «Μόλις βγει το διαζύγιο, ξανά μιλάμε»

H Ευτυχία, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι στον Γιώργη Κουράκο. Ο ίδιος της μιλάει για τον χωρισμό του με την ηρωίδα να δείχνει να μην πείθεται και τόσο πολύ από τα λεγόμενά του!

Τι θα δούμε απόψε 21/12 στην Γη της Ελιάς;

Οι εκλογές έχουν φέρει αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Πολύ περισσότερο ο Ισίδωρος, ο οποίος θέλει να δει πόσο τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος. Τον επισκέπτεται ο Λυκούργος και προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν.

Το ίδιο και ο Κουράκος, ο οποίος κάνει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός. Ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει, για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά. Ο Ισίδωρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφθεί απροειδοποίητα την Ιουλία και βρει τον Στάθη στο σπίτι της.

Τέλος, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ο Γιώργης κάνει μια συζήτηση με την Ευτυχία, αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς, καθώς δεν είναι σίγουρη κατά πόσο ο χωρισμός είναι οριστικός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *