Παράδεισος Κυριών – Ντέπυ: «Θέλω ολόκληρο το κτίριο»

Η Ντέπυ είναι αποφασισμένη να πάρει τον «Παράδεισο των Κυριών» κι η σχέση της με τον Ντίνο περνάει κρίση. Η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση.

Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν κάνει το σωστό. Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας, είναι μάλλον η Βικτώρια, που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες.

Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού, φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Θα καταφέρει η Μιράντα να συνέλθει από την απόρριψή του ή θα αφήσει το θυμό της, να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της;

Η Ντέπυ οργανώνει το επόμενο σχέδιό της κι ο Ντίνος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο που τον τυραννά στον «Παράδεισο των Κυριών».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *