Μαύρο Ρόδο: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο για το 2022

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις της δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», με το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς για το 2022 να είναι γεμάτο ανατροπές…. Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν που έρχεται στις οθόνες μας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου;

Η Αγγελική κάνει μια νέα αρχή με τον Θέμη

Η ψυχική υγεία πια της Αγγελικής έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο πόλεμος που δέχεται απ’ όλους τη βυθίζουν ολοένα στην κατάθλιψη και στην αλόγιστη χρήση αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών. Τα παιδιά της την κατηγορούν ότι διέλυσε την οικογένειά τους, ο Θέμης ότι κατέστρεψε τον γάμο τους, η Κύρα ότι είναι υποχείριο του άντρα της και ο Βίκος την πιέζει ολοένα και περισσότερο.

Έτσι η ίδια αποφασίζει να πάρει αποστάσεις και πηγαίνει ξανά στη Γερακιανή για να ηρεμήσει. Εκεί επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου έχει μια συνάντηση με την ηγουμένη, στην οποία απολογείται για την πρώτη τους συνάντηση. Στη συνέχεια, η Αγγελική ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη, σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και της εξομολογείται τα πάντα, ενώ αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή μαζί του.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ στο πλευρό της Αυξεντίας

Η αδιαθεσία της Αυξεντίας και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο φέρνει ξανά σε επαφή την Ελισάβετ με τον Πέτρο, που βρίσκονται στο πλευρό της. Παρόλο που η Ελισάβετ προσπαθεί ξανά να τον κρατήσει μακριά της, εκείνος της εξομολογείται τον έρωτά του με λόγια που ποτέ δεν της έχει ξαναπεί. Η Αυξεντία τα ακούει και όταν βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο θα του δείξει την κατανόησή της σε όσα νιώθει, αλλά θα του επισημάνει και τη θέση της Ελισάβετ. Αργότερα η μοναχή θα ανοίξει την καρδιά της στην ανιψιά της και για πρώτη φορά θα της αποκαλύψει τι συνέβη στη ζωή της και αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι.

Ο Σαράντος μηνύει το μοναστήρι

Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, αλλά η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της. Την ίδια ώρα, ο Σαράντος, που εξαιτίας της ασθένειας της Αυξεντίας δεν κατάφερε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε για τη δράση του νεκρού πατέρα του, απευθύνεται στην ηγουμένη για να τον βοηθήσει εκείνη. Η Κασσιανή που για άλλη μια φορά κρυφακούει, έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης. Έτσι βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της ηγουμένης. Ο Σαράντος, αν και στην αρχή έχει ενδοιασμούς, ωστόσο στη συνέχεια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να εναντιωθεί στη μονή.

Ο Σταυρίνος υποψιάζεται τον Γιώργο για το τροχαίο

Οι πρώτες υποψίες για το τροχαίο που καθήλωσε τον Σταυρίνο σε αναπηρικό αμαξίδιο, αρχίζουν να πιάνουν τον ίδιο και τη Γιάννα καθώς ένα σημαντικό στοιχείο πέφτει στα χέρια τους. Αυτό τους βάζει σε σκέψεις πως ίσως δεν ήταν ένα απλό τροχαίο, αλλά σαμποτάζ. Τότε ο ίδιος σκοτεινιάζει και σκέφτεται τον αδελφό του! Ο διακαής πόθος του να παρουσιαστεί ως θαύμα η επικείμενη πετυχημένη εγχείρηση του Σταυρίνου, κάνουν τον τελευταίο ολοένα και να τον βάζει στο κάδρο των υπόπτων για το ατύχημά του.

Το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 της σειράς «Μαύρο Ρόδο», αναμένεται να καθηλώσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *