Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 76-77-78-79-80

Όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο και στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο Παναγής αρνείται να ακούσει οτιδήποτε αφορά την Κατερίνα και έτσι η Μάρμω, σε μια κίνηση απελπισίας, επιστρατεύει την Τούλα και το σχέδιό της με την κωδική ονομασία «ζάντα».

Επεισόδιο 76. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά η Μάρμω με τον παπά και τον Θοδωρή δεν το βάζουν κάτω και επιστρατεύουν μερικές σκελίδες σκόρδου, για να την κρατήσουν στο χωριό. Η Τούλα προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να ανταλλάξουν μυστικά, μπας και καταλάβει επιτέλους τι συμβαίνει με τη Κατερίνα, την ώρα που ο Κανέλλος γίνεται, για άλλη μια φορά, μπίλιες με τον Τζώρτζη. Η Σύλβια με τον Σώτο ετοιμάζονται να φύγουν από το πανδοχείο, για να αποδείξουν στον Ζάχο ότι είναι στοιχειωμένο, ενώ η Καλλιόπη έχει μια ιδέα που δεν θ’ αρέσει καθόλου στον Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, ο Ζάχος ετοιμάζει μια σούπερ σπέσιαλ κασκαρίκα, για να τους χορέψει όλους στο ταψί, αλλά κι ο Πετράν είναι έτοιμος να πιάσει τον… χορό, αφού η Κατερίνα κι ο Παναγής υπογράφουν το διαζύγιό τους μπροστά στα μάτια του.

Επεισόδιο 77. Η φάρσα του Ζάχου οδηγεί σε μεγάλη φασαρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταλήγουν στο Τμήμα. Ο άπληστος κληρονόμος του Κίτσουλα απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, ενώ η Αγγέλα προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους καβγάδες και να πάει στην Αθήνα, για να πουλήσει το πανδοχείο στον Εγκέφαλο. Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει το διαζύγιο στο δικηγόρο του, αλλά ο παπάς, που εκτελεί εντολές Μάρμως, βάζει προσωρινά φρένο στη διαδικασία. Η Χρύσα, πάλι, προσπαθεί να βάλει φρένο στον Τζώρτζη, για να μην απαντήσει στο γράμμα της Μυρτώς. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάρμω βρίσκει την Κατερίνα σε μια στιγμή αδυναμίας και φτάνει πολύ κοντά στο μυστικό της και στον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον Παναγή.

Επεισόδιο 78. Ο Σώτος τσακώνεται άσχημα με τον Πετράν και τα δυο αδέρφια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μπροστά στη Φιλιώ, που τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει. Η Μάρμω πάλι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τι έχει πάθει η Κατερίνα, που όμως δεν έχει καμιά διάθεση να της αποκαλύψει την αλήθεια και είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα. Κι ο Παναγής, όμως, δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή και δηλώνει ελεύθερος και ωραίος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ο παπάς δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να αντισταθεί στον πειρασμό που ακούει στο όνομα Βαλέρια, αλλά και η Χρύσα δυσκολεύεται να συνεχίσει να κρατάει το μυστικό της Κατερίνας. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα με το Ζάχο φτάνουν στο σπίτι του Εγκεφάλου, χωρίς να ξέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει μόλις αρχίσει…

Eπεισόδιο 79. Κανείς δεν μπορεί να πείσει την Κατερίνα να μείνει στο χωριό, οπότε η Καλλιόπη και η Σύλβια επιστρατεύουν μια… διπλή, κόκκινη γραμμή, για να τη βάλουν σε καραντίνα. Ο Εγκέφαλος προσπαθεί να πείσει τον Ζάχο να του πουλήσει το πανδοχείο, αλλά το Κιτσουλάκι έχει ενδοιασμούς και κάνει την Αγγέλα έξαλλη. Η Φιλιώ με τον παπά προσπαθούν να μιλήσουν στον Παναγή, σχετικά με όσα υποπτεύονται για την Κατερίνα, αλλά ο δασονόμος μας δεν ακούει κουβέντα. Την ίδια ώρα, ο Σώτος προσπαθεί να πείσει τον Πετράν να ακυρώσει το πάρτι, αλλά εκείνος έχει τα δικά του σχέδια. Κι ενώ η Μάρμω αναλαμβάνει να μιλήσει στον Παναγή, το σχέδιο του Εγκεφάλου πάει κατά διαόλου και κάποιος πρέπει να αναλάβει να θάψει… το πτώμα.

Eπεισόδιο 80. Ο Παναγής αρνείται να ακούσει οτιδήποτε αφορά την Κατερίνα και έτσι η Μάρμω, σε μια κίνηση απελπισίας, επιστρατεύει την Τούλα και το σχέδιό της με την κωδική ονομασία «ζάντα». Την ίδια ώρα, η Βαλέρια τρέμει πως η αγορά του πανδοχείου θα καταλήξει ένα άπιαστο όνειρο, καθώς ο Ζάχος αγνοείται. Η προετοιμασία του πάρτι έχει μπει στην τελική ευθεία και οι συγχωριανοί ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγεννα όλοι μαζί, την ώρα που ένα κλειδωμένο μπαούλο καταφθάνει στο πανδοχείο. Κι ενώ ο Εγκέφαλος παρακολουθεί τη βραδιά τρόμου που έχει οργανώσει με μαεστρία, ο Παναγής, ο Σίμος και η Τούλα, ζούνε τη δική τους, αφού ο δασονόμος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Τι αλητείες θα κάνει ο παπάς μας με τη Βαλέρια; Τι θα κάνουν οι Πλατανιώτες, μόλις ανακαλύψουν τη φρικτή έκπληξη που κρύβεται μέσα στο μπαούλο;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *