Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Εύα – Ο Χρήστος την χωρίζει

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έγκυος η Εύα – Ο Χρήστος την χωρίζειΗ Εύα, μαθαίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, H Γη της Ελιάς, πως περιμένει παιδί κάτι που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της σχέσης της με τον Χρήστο, ο οποίος μαθαίνοντας το αυτό παθαίνει πανικό και απομακρύνεται από την ηρωίδα, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει.

Η Εύα μένει έγκυος στην Γη της Ελιάς

Η Εύα μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και να κάνει μια νέα αρχή με τον Χρήστο. Η σχέση τους κυλάει όμορφα και αρμονικά αλλά πολύ σύντομα μια αδιαθεσία της ηρωίδας θα την αναγκάσει να επισκεφθεί την Αντιγόνη για να κάνει κάποιες γυναικολογικές εξετάσεις.

Η Αντιγόνη της ανακοινώνει πως είναι έγκυος και η Εύα σοκάρεται. Τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και η ίδια την τωρινή χρονική περίοδο δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μάνα. Λίγο μετά ανακοινώνει το ευχάριστο αυτό γεγονός στον Χρήστο αλλά εκείνος παθαίνει πανικό και αποφασίζει να την χωρίσει, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv. Μετά την στάση του Χρήστου, τι θα κάνει η Εύα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς; Θα κρατήσει ή όχι το παιδί;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *