Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία πέφτει στα πόδια της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία πέφτει στα πόδια της ΧάιδωςΣεισμό θα προκαλέσουν οι αποκαλύψεις στην Μάνη και την Γη της Ελιάς, με την Ασπασία να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι αμφιβολίες για την πατρότητας της Ειρήνης επιβεβαιώνονται με τον πιο δυσάρεστο τρόπο για τον Δημοσθένη. Η κατάσταση όμως δεν είναι εύκολη ούτε για την Ασπασία…

Το τεστ DNA φανερώνει ότι ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της μικρής και η Ασπασία πλέον δεν ξέρει τι να κάνει. Πρώτη της κίνηση είναι να ενημερώσει τη Χάιδω. H τελευταία συνειδητοποιεί ότι πιθανότατα ο άντρας της είναι ο πατέρας της Ειρήνης. Δεν μένει όμως στη θεωρία. Ζητάει άμεσα από την Ασπασία να ελέγξουν το dna της Ειρήνης με αυτό του Φίλιππου για να εξακριβωθεί αν είναι αδέρφια.

Η Ασπασία παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις θα αποφασίσει να κάνει αυτό που ζητάει η Χάιδω. Παράλληλα όμως πέφτει στα πόδια της, εκλιπαρώντας την να μην αποκαλύψει τίποτα, ειδικά στον Δημοσθένη, μέχρι η κατάσταση να ξεκαθαρίσει, κάτι το οποίο η Χάιδω μοιάζει διατεθειμένη να κάνει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *